Wil je meedenken over hoe we met z’n allen beter kunnen samenwerken om armoede te verminderen in Stad en Ommeland?

Namens de Voedselbank Groningen nodigen we u uit om mee te denken met het Tienpuntenplan, SamenWerken tegen Armoede.

Het Tienpuntenplan is een project van de Voedselbank Groningen om de politiek en samenleving bewust te maken van het belang om samen te werken aan bijvoorbeeld een betere Schuldhulpverlening, kinderen die opgroeien in Armoede en dat we ons samen inzetten om de armoede te verlichten. Met een grote groep mensen hopen we samen oplossingen te vinden om het aantal huishoudens dat onder de armoedegrens leeft te verminderen.

Hiervoor vragen we mensen die zelf in armoede leven, maar ook hulpverleners, vrijwilligers en andere betrokkenen, om drie keer per jaar een paar minuten mee te denken met actuele thema’s om de armoede te verminderen. We stellen vragen over de thema’s uit het tienpuntenplan en geven deelnemers ruimte om eigen gedachten aan ons door te geven.

De vragenlijst wordt in samenwerking met andere organisaties opgesteld. Er is een controle groep van enkele onafhankelijke personen, die toeziet dat alles procesmatig goed verloopt. Ook zullen zij de vragenlijst vooraf accorderen.

Na een maand krijgen alle deelnemers de resultaten toegestuurd én geven we een beeld welke acties we gaan ondernemen. We hopen op uw deelname. U kunt u aanmelden via de volgende (beveiligde) link: Naar aanmeldformulier Meedenkpanel

Privacy verklaring

Van iedereen die zich aanmeldt om op mee te denken, wordt alleen de naam, het e-mailadres en de reden van aanmelding in een (beveiligd) databestand bijgehouden. Andere gegevens worden niet bewaard. Ook zullen de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruikt worden en niet gedeeld met derde partijen. Als u ons een (retour) e-mailt stuurt, kunt u zich eenvoudig kan afmelden, dit wordt per direct verwerkt.